Back to All Events

Förköpsbiljetter inför skivrelease med Natalie Carrion

Den 11 oktober så släpps förköpsbiljetterna inför Skivreleasen av debutalbumet "En sång om livet / 01" samt konsert med Natalie Carrion och band den 28 oktober 19.00. 

Texterna har Natalie Carrion skrivit själv och musiken har hon skapat med den fantastiska gitarristen Jonas Strandgård.

Visst blir du med?

Biljett pris: 50 kr

Begränsat med platser så se till att du får en biljett.

I tidig ålder började Natalie att skriva egna låtar och planer fanns för lilla melodifestivalen. Men den seriösa satsningen kom för fem år sedan när hon började spela som gatumusikant med ett mål om att få sprida sin musik över hela världen. Första gången hon ställde sig på stan skakade hon så mycket att hon var tvungen att sätta sig ned. Men hon gick tillbaka och spelade dag efter dag. Många steg har hon tagit sedan dess och det är dags för releasen av hennes första album. Det musikaliska uttrycket beskriver hon som en självbiografi där även det samiska arvet får ett tydligt uttryck.

Earlier Event: October 10
Moenje @ Mosjøen
Later Event: October 11
Johan Turi @ Ráisa