Back to All Events

Så blir kulturen en tillgång - effektiv kommunikation

  • Vallje 25 Lasarettsgatan Gällivare, Norrbottens län, 982 32 Sweden (map)

Kultur och kommunikation blir en allt viktigare del av vår ekonomi och profilering. Victoria Harnesk, kommunikatör på Vallje, visar hur text och rörlig bild enkelt och kostnadseffektivt kan bidra till att nå mål och ökad lönsamhet.

14.00 och 15.00 Kommunikationsplanering som verktyg, 20 min
14.30 och 15.30 Så skapar du rätt innehåll för tryck och sociala medier, 20 min

Eventet anordnas i samband med Kultuvravahkku på Vallje, 30 september - 7 oktober. Håll koll på vår Facebooksida för mer som händer under veckan. Ni når oss på info@avki.se om ni vill ha personlig kontakt. Varmt välkomna!

Foto: Maria Klang

Earlier Event: October 1
Johan Turi @ Kemi
Later Event: October 2
Johan Turi @ Pajala