Back to All Events

Transjoik @ Tråante

Frode Fjellheim – (keyboards/vokal)
Nils-Olav Johansen – (gitar/vokal)
Snorre Bjerck – (trommer/vokal)
Anders Bitustøyl – (bass)

– ‘Det er bare å strekke armene i været og juble. Denne musikken tar tak i sjela, drar deg opp av høstmørket, fyller kroppen din med glede og svinger deg rundt og fargelegger livet ditt i dyprøde farger.

Transjoik lager musikk som er opphissende, vital og krafttfull! Sang, strupejoik, bønnerop, rap eller resitasjon? Transjoik er fire musikere som bruker stemmen på en måte du aldri har hørt maken til. Av gamle joikeopptak og diverse andre verdensmusikk elementer, bygger gruppen opp en moderne men samtidig tidløs, suggestiv stemning.

Transjoik har de siste årene inspirert en rekke artister og produsenter ute i verden. Et resultat av dette er deres ”Remix Project” der artister/produsenter som Transglobal underground, Aki Nawaz/FunDaMental og DJ Mutamassik (Egypt/New York) har laget remixer av Transjoiks musikk. Transjoik har nå integrert disse remixene i konsertene sine og opplever ofte et ekstatisk dansende publikum foran scenen’ (Jazznytt).

Arr. Dokkhuset Scene

Earlier Event: November 10
Poesi og musikk @ Oslove
Later Event: November 11
Saemien filmebiejjie - Samisk filmdag