Back to All Events

Plupp - Sverigepremiere // Stockholm

  • Musikaliska 11 Nybrokajen Stockholm, Stockholms län, 111 48 Sweden (map)

Billetter: 75/125 SEK

http://www.musikaliska.se/

SHOUT OUT! Vår alles Maze gangster - Slin(Craze) - spiller lemmenet Slamma i denne forestillingen. Han har lært seg sørsamisk for anledningen! Finn frem nostalgikofta og dra å se barne-TV helten Plupp!

Bli med Plupp, lemenet Slamma og røyskatten Tjeske på musikalske eventyr på fjell og vidder.

Plupp er en liten figur med blått hår som bor på fjellet. Han er egentlig usynlig for oss mennesker, bortsett fra de som tror på han. I forfatteren Inga Borgs verden er han synlig som det blå man kan se som en skiftning over den smeltende snøen på fjellet om våren eller han kan være synlig på høsten når løvene skifter i gult og orange og høststormene får fjellbjørkene til å svaie. Det er nemlig skjerfet hans som ser ut som et løv i vinden. I denne dramatiserte musikkteaterforestillingen møter Plupp ulike eventyr sammen med sine venner lemenet Slamma og røyskatten Tjeske.

Produktionen er et Interreg Nord samarbeid mellom Åarjelhsaemien Teatere og Estrad Norr. Andre samarbeidspartnere er SÁMI nasunála teáhter och Nord Universitetet avd Levanger. Stykket har fått støtte fra det europeiske regionale utviklingsfondet.

Frode Fjellheim; komposisjon
Cecilia Persson; manus
Haukur Gunnarsson; regi
Jens Gustavson; scenografi
Sara Kander; sminke/kostyme
Elle Sofe Henriksen; koreografi

I forestillingen medvirker tre skuespillere fra Åarjelhsaemien Teatere, samt 2 musikere fra Estrad Norr.

Skuespillere:
Hilde Stensland
Marte Fjellheim Sarre
Nils Rune Utsi
Musikere
Stefan Vidmark
Tomas Nyqvist

Earlier Event: February 6
Fra Kautokeino til Kalvskinnet
Later Event: February 6
Festmiddag