Back to All Events

Catwalk @ Tråante 2017

  • Torvet i Trondheim Kongens gate Trondheim, Sør-Trøndelag Norway (map)

Åpent arrangement.

MOTE I SÁPMI og Erlend Elias presenterer samiske designere på torvet i Trondheim; Wilks design, Árbi of Sápmi, Kimbanti og Abanti. Dette skjer i forbindelse med 100-års jubileumsarrangementet Tråante 2017. DJ Biti står for musikk og Benjamin Leistad står for hår og makup.

Samisk motedesign bygger på tradisjon, videreutvikling, nytenking og estetikk. Opplev catwalk på Torvet onsdag 8.februar og la deg inspirere! Gled deg! Rekker du ikke det som går kl. 15.30, kjøres det samme showet kl. 17.00.

Konferansier: Erlend Elias.
Visninger: kl 15.30 og 17.00

Abanti & Kimbanti og Árbi of Sápmi har salgsstand på Torvet fra 6. - 8. februar. 

Vi takker Sametinget og Tråante 2017 for å bidra slik at vi får dette til.

Earlier Event: February 7
Vidderna inom mig // Tråante 2017
Later Event: February 8
SPR:s ungdomskonferens