Back to All Events

Árjja ávvukonsearta @ Tråante 2017

  • Studentersamfundet 1 Elgesetergate Trondheim, Sør-Trøndelag, 7030 Norway (map)

ÅPENT ARRANGEMENT

Árja arrangerer konsert i forbindelse med 100 års jubileet Tråante 2017. Kjente band som Felgen Orkester og Duolva Duottar blir å finne på scenen i Trondheim.

Felgen Orkester fra Karasjok begynte å formes rundt 2011 og består av 5 søskenbarn og en kamerat som sikkert også er i slekt med resten. I 2013 ga bandet ut sin første EP "Soajat" og i 2015 kom det første albumet "Skealbma Mojit". Bandet har spilt på de fleste samiske scenene og var blant de første samiske bandene som tok i bruk pyro-effekter under konsertene. 

Duolva Duottar er blitt kjente etter å ha vært med i Norske Talenter i 2008. Rappe-trioen fra Maze/Kautokeino fikk utilsiktet drahjelp av dommerformann Thomas Gjertsen som ikke forsto teksten og derfor ikke ville sende guttene videre til neste runde, noe som vakte oppsikt i hele landet! Etter suksessen i finalen i Norske Talenter, har gruppa turnert i hele Sápmi.

Earlier Event: February 8
Elsa Laula