Back to All Events

Natur og maskineri/ Omstilling @ Hársttak

  • Galleri Nord Norge (map)

ORDSPILL: 
Forfatter Skåden sammen med elektronikaduoen Synkron Ulyd

INNSPILL: 
Caroline Meier:
"Skoleverket må ta over seg at Norge digitaliseres og at gameren på ungdomsrommet kan være den som løser klimakrisen i framtida!" Det sier Meier, som til daglig jobber som kreativ leder i Deadline Media. Hun mener at "gaming" gjør kidsa smartere, ikke dummere. Hun tror nemlig at digitaliseringen av verda er akkurat det som kan redde den.

Kjetil Jakobsen:
Digital revolusjon og demokratikrise:
Verden gjennomlever i dag en demokratikrise. Hva skyldes den og hva betyr den for folk som bor mellom Trump og Putin og ved porten til Arktis? Kjetil Jakobsen er professor i moderne historie ved Nord universitet i Bodø. Hans foredrag tar utgangspunkt i hans siste bok "«Etter Charlie Hebdo. Ytringsfrihetens krise i historisk lys»

Later Event: March 31
Mikkelfestivalen 2017