Back to All Events

Plupp - en joikikal // Ubmejen biejvieh

  • Vävenscenen 8 Västra Strandgatan Umeå, Västerbottens län, 903 26 Sweden (map)

Billettinformasjon ikke kommet enda!

SHOUT OUT! Vår alles Maze gangster - Slin(Craze) - spiller lemmenet Slamma i denne forestillingen. Han har lært seg sørsamisk for anledningen, og vi stiller opp med stjerner i øynene for å se den! Finn frem nostalgikofta og dra å se barne-TV helten Plupp!

Bli med Plupp, lemenet Slamma og røyskatten Tjeske på musikalske eventyr på fjell og vidder.

Plupp er en liten figur med blått hår som bor på fjellet. Han er egentlig usynlig for oss mennesker, bortsett fra de som tror på han. I forfatteren Inga Borgs verden er han synlig som det blå man kan se som en skiftning over den smeltende snøen på fjellet om våren eller han kan være synlig på høsten når løvene skifter i gult og orange og høststormene får fjellbjørkene til å svaie. Det er nemlig skjerfet hans som ser ut som et løv i vinden. I denne dramatiserte musikkteaterforestillingen møter Plupp ulike eventyr sammen med sine venner lemenet Slamma og røyskatten Tjeske.