Back to All Events

Ulla Pirttijärvi & Ulda @ Riksscenen

  • Riksscenen 2 Trondheimsveien Oslo, Oslo, 0560 Norway (map)

CC: 200,-/150,- (kjøp billetter)

Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00

Ulda ble grunnlagt av Ulla Pirttijärvi-Länsman, som er en av våre ledende samiske kunstnere. Sammen med tre finske musikere framfører Ulla moderne musikk basert på tradisjonelle samiske sanger og joik.
En av Uldas musikalske ideer er å ha en dialog mellom tradisjonell og moderne samisk kultur. I debutalbumet «Ulda» blir den tradisjonelle joiken båret fram av et subtilt akustisk akkompagnement. På deres nye album «Rojik» utforsker de tradisjonen fra et samtidsaktuelt synspunkt, og undersøker hvordan den samiske tradisjonen fremdeles lever i dagens samfunn og hvilken personlig betydning den har.

 

Ulla Pirttijärvi-Länsman – sang, perkusjon
Marko Jouste – strengeinstrumenter, sang, perkusjon
Janne Lappalainen – vindinstrumenter
Janne Tuomi – perkusjon

Earlier Event: April 13
Liet International 2017