Back to All Events

Sámi beassášmárkanat 2017


Påskefestivalen over alle påskefestivaler er i Kautokeino. Alt fra den internasjonale sangkonkurransen Liet International, til Sápmis egen Sámi Grand Prix – til reinkappkjøring over Kautoelva. Påskefestivalen har ikke vært særlig innovativ i bookingen sin i år, de har vel egentlig booket alt som kravler av profesjonelle samiske artister. Heldigvis er ikke Isac Elliot på plakaten i år. Men om du skal dra på en festival i år, og du tenker å se flest mulig av Sápmis čendiser, så vil vi anbefale denne!  

PS: Creds for pen nettside! 

Disse kan du se frem til: Sofia Jannok, Elle Marja Eira, Amoc, Ailu Valle, Slincraze, ISÁK, Felgen Orkester, Johan Ivvár Gaup m/band, Ingá Maret Gaup-Juuso, Ivnniguin og Sančuari.

FaceBook || Hjemmeside

Earlier Event: April 2
Temakveld: Gapta
Later Event: April 10
Gáktebeaivi - Koftedagen 2017