Back to All Events

Chakraworkshop i Jokkmokk 26-28 maj


  • Jåhkåmåhke Yoga Jokkmokksvägen Jokkmokk NO, Norrbottens län Sweden (map)

Välkommen på chakraworkshop och yogahelg med tema VÅRSTÄDNING! ;-) 

På denna workshop får du utforska dina 7 chakran och hur de påverkar ditt välmående. Detta är en praktisk workshop där du leds igenom yogapass och meditationer för att rensa ur systemet inför sommaren.
Du ges möjlighet att känna in de olika chakrans egenskaper, och du lär dig tekniker för att balansera ditt chakrasystem. Det blir en helg helt i yogans tecken.

Vi kommer jobba med rörelse, musik och mantran, meditationer och vila. Teknikerna som lärs ut är Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Du får med dig ett kompendium hem med meditations- och yogaövningar som du kan göra för att stimulera dina olika chakran. 

Workshopen passar både oerfarna och vana yogautövare.

Välkommen på en skön helg tillsammans med andra yogis, för att yoga igång våren på allvar! 

-----

DATUM OCH TIDER
Fredag 26/5 kl 18 - 20
Lördag 27/5 kl 9 - 12
Söndag 28/5 kl 9 - 12

Workshopen består av 2 timmars yogapass på fredag, och 3 timmars yogapass lördag och söndag. Studion är öppen i en timme efter avslutad klass för de som vill passa på att få tips rörande er yogapraktik, dricka te och prata, eller bara andas och vila på mattan. ♥

-----

PRIS
800 kr eller 6 klipp på 10-kortet
Betalning kontant, via swish eller faktura

(Ett 10-kort kostar 1100 kr)

BOKNING
Max antal deltagare: 13
Min antal deltagare: 6

Boka din plats på förhand här: https://www.bokadirekt.se/places/jåhkåmåhke-yoga-16634/vårstädning-chakraworkshop-och-yogahelg-26-28-maj-261691/book?cd=2017-05-26+18%3A00%3A00&sr=30202

-----

PRAKTISK INFORMATION
Yogamattor och filtar finns på plats. Jag bjuder på yogiska snacks och te under workshopen. Ta med en anteckningsbok, penna, vattenflaska med lock och klä dig bekvämt. 

Ät helst inte närmsta 1,5 - 2 timmarna före vi börjar. 

Använd inga parfymer eller parfymerade hygienprodukter när du ska yoga.


LÄRARE
Ylva Maria Pavval är Kundaliniyogalärare (KRI Level 1 International Teacher Training program in Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan) utbildad på Kundaliniyogaskolen i Oslo, med huvudlärare Shiv Charan Singh. 

Jag ser fram emot att dela denna helg med er! 
/Ylva

mail ylvapavval@gmail.com
mobil 0702030814