Back to All Events

Slincraze @ Villmarksrock

  • Villmarksrock Setermoen (map)

Slin skal opptre på Villmarksrock på Setermoen i Midt-Troms! Dette står på arrangementet:

SlinCraze er en samisk rapper fra Kautokeino i Finnmark, som startet med musikk og rap i 2004, da bare 14 år gammel. Siden den gang har han vært tidenes yngste artist i By:Larm, spilt for HMS kong Harald, fått tildelt RAMP-stipendet som deles ut av Rock City i Namsos og Åge Alexandersen, blitt kåret til årets samiske artist av Sapmi Music og Scene Finnmark, Vært delaktig i tittel låten til NRK tv serien "Hjerterått», den førtste artisten som har spilt hiphop konsert i FN bygningen i New York. Tekstene til SlinCraze handler ofte om hvordan livet til en samisk person kan være, der man ofte møter på mye fordommer og rasisme.
Budskapet til SlinCraze er fred, kjærlighet og aksept uansett religion, kultur og legning. 
SlinCraze er for tiden aktuell med dokumentaren Arctic
Superstar om hans liv som Samisk rapper.