Back to All Events

Sørøyrocken 2017


  • Sørøya Sørvær (map)

Billetter HER

VELKOMMEN TIL NORGES TRIVELIGSTE FESTIVAL!
Sondre Justad - Joddski - White Ascot - Kråkesølv - Bilal Saab - Slincraze - Kajander - Attan +++

Sørøyrocken arrangeres på Sørvær, et levende fiskevær ytterst i havgapet. Knappe 250 mennesker bor i bygda og husene her ligger på noen holmer mellom havet og den unike naturen på Sørøya. Dette skaper rammene for opplevelser på yttersia av det vanlige under Sørøyrocken. 

Med det gamle tørrfiskloftet som scene får man oppleve de beste av norsk og Nord Norsk musikk uten at den ville naturen på Sørøya skal stå i veien for festen. Med et stort fokus på mat får man også muligheten til å smake de beste råvarene Finnmark har å by på. 

Sondre Justad - White Ascot - Kråkesølv - Attan
Flere artister slippes fortløpende!

Earlier Event: July 27
Márkomeannu 2017
Later Event: July 28
Dansklacken på Dosan 2017