Back to All Events

Savkadasrittet 2017

  • Beassi Kulturstašuvdna-Kulturstasjon (map)

Påmelding: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=34018

Savkadasrittet er satt til lørdag 26. august. Savkadasrittet er et spennende terrengritt som har den samme trasseen hvert år. Traseen er 36 km. Første halvparten av løypa er lett, men etter 18 km begynner morroa og jobbinga. Du må ha terrengsykkel for å komme fram. Løypa er godt merka med avstandsskilt for hver femte kilometer. Stein Joks, Sirbma IL har beste tid på 1.51.51 fra 2015. Vi regner med at de fleste av deltakerne bruker mellom 2 og 4,5 timer. 

Start er ved Beassi (gamle Shell). Vi håper at deltakerne ordner med skyss, men vi tilbyr skyss til Karasjok etter premieutdeling. Konkurranseklassen starter kl 12.00 og trimmere kl 10.00. Det vil være folk i Valjok fra kl 13.30. Laveste alder for start i konkurranseklassen er 17 år.

Startkontingenten er kr 200 for turklassen og kr 100 for trim. Engangslisens (forsikring) kommer i tillegg kr 150 for tur og kr 50 for trim for de som ikke har helårslisens.

Det er mulig å få kjøpt varm mat i Valjok - det koster kr 100. I Valjok er det også mulig å kjøpe vafler og kaffe. Vi har drikkestasjon halvveis i løpet og en ATV i beredskap.
Sykkelklubben skal også forsøke å få i stand et løp for barn og unge i sentrum. Mer info om dette kommer senere.

Velkommen til Karasjok!