Back to All Events

Pride House: Skeiv og samisk - panelsamtale om identiteter @ Tråante

  • Litteraturhuset i Trondheim (map)

Vi i Trondheim Pride markerer i år at det er hundre år siden det første samiske nasjonalmøte i Trondheim i 1917. Dette gjør vi med å invitere aktivister, kunstnere og andre med innspill på hvordan det er å kombinere ulike identiteter. Hvordan vi kan bidra til å gå forbi fastlåste forestillinger og skape nye identiteter er noe som stadig flere interesser seg for. Vi skal denne kvelden undersøke dette landskapet med hovedfokus på skeiveidentitet og samiskidentiet. Med oss har vi også en fra Sametinget. Velkommen til en spennende og lærerik samtale om ulike identiteter.
Deler av samtalen vill foregå på engelsk. 

Dette er innlederne:
Davvét Bruun-Solbakk
Timimie Märak
Anne Olli

Earlier Event: September 11
Valgvake @ Tråante
Later Event: September 12
Johan Turi @ Snåase