Back to All Events

SlinCraze Live @parkteatret, Samefolkets Dag/Sámi álbmotbeaivi!

Det har vært et par travle år for SlinCraze med lansering av dokumentar(Arctic Superstar, som er nominert til årets Gullruten),ny musikk,turneévirksomhet både med musikk og som skuespiller, men helaftens konsert i hovedstaden har latt vente på seg. På Samefolkets dag 2018 kan du endelig få oppleve SlinCraze live med band på Parkteatret i Oslo. 

Om SlinCraze : SlinCraze er en samisk rapper fra Kautokeino i Finnmark, som startet med musikk og rap i 2004, da bare 14 år gammel. Siden den gang har han vært tidenes yngste artist i By:Larm, spilt for HMS kong Harald, fått tildelt RAMP-stipendet som deles ut av Rock City i Namsos og Åge Alexandersen, blitt kåret til årets samiske artist av Sapmi Music og Scene Finnmark, Vært delaktig i tittel låten til NRK tv serien "Hjerterått», den førtste artisten som har spilt hiphop konsert i FN bygningen i New York. Tekstene til SlinCraze handler ofte om hvordan livet til en samisk person kan være, der man ofte møter på mye fordommer og rasisme.
Budskapet til SlinCraze er fred, kjærlighet og aksept uansett religion, kultur og legning. 
SlinCraze er for tiden aktuell med dokumentaren Arctic
Superstar om hans liv som Samisk rapper.

Mer info kommer...

Earlier Event: February 5
Staare 2018